woensdag, november 02, 2005

Frits van Houten terug in GTST

Op diverse weblogs valt te lezen dat Casper van Bohemen in januari terugkeert in Goede Tijden, Slechte Tijden. De persdienst van RTL Nederland bevestigt het gerucht.

Over de invulling van de rol Casper van Bohemen is nog niets bekend. Zijn alter ego Frits van Houten werd in de duizendste aflevering vermoord door zijn secretaresse Hannie, die onlangs weer even in beeld verscheen.

Het gerucht dat Bruni Heinke terugkeert in de rol Helen Helmink klopt niet, aldus RTL. Acteur Wik Jongsma gaat de serie verlaten, maar is voorlopig nog te zien als Govert Harmsen.

De aloude truck om een dood personage vanuit een soap terug te laten keren is om de persoon als tweelingbroer terug te laten komen. Zo ook Casper van Bohemen die als de broer van Frits terugkeert onder de naam Felix. De scriptschrijver van Goede Tijden, Slechte Tijden, de heer G. T. S. Teunissen reageerde met het volgende: "Het voordeel van soaps is dat niemand meer weet of een personage vroeger wel of geen tweelingbroer had. We zitten ook te denken aan de terugkeer van Roos, alleen hebben we daar precies het omgekeerde probleem dat het personage in het echt dood is".

Geen opmerkingen: